2020-05-10 13:16:26• hírek • Közlemény

Tizenegy személyt kezelnek jelen pillanatban koronavírussal Szatmár megyében

illusztráció
illusztráció

Egy 86 éves, rákbeteg, koronavírussal diagnosztizált Szatmár megyei nő vesztette életét szombaton a Nagykárolyi Városi Kórházban.

Koronavírus-fertőzés is tetézte annak a Szatmár megyei nőnek az állapotát, aki szombaton vesztette életét a Nagykárolyi Városi Kórházban – tájékoztat a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS) közleménye. A nőt azóta kezelték a nagykárolyi egészségügyi intézményben, amióta bebizonyosodott róla a koronavírus-fertőzés is.

Megyénkben mostanáig 54 koronavírusos esetet regisztráltak, közülük 35-en már meggyógyultak, 8 személy pedig életét vesztette, így jelen pillanatban 11 Szatmár megyei személy szenved a betegségben.

Országos tekintetben legutóbbi, azaz szombati tájékoztatás óta 231 új koronavírusos megbetegedést igazoltak, ezzel 15.362-re nőtt a fertőzöttek száma.

Mostanáig a fertőzöttek közül 7051 személyt gyógyultnak nyilvánítottak és kiengedtek a kórházból, 952-en viszont nem élték túl a betegséget. Intenzív osztályon jelen pillanatban 242 beteget ápolnak.

Románia területén jelen pillanatban 14.399 személy van hatósági karanténban, 19.887-en pedig otthoni elkülönítésben, orvosi megfigyelés alatt.

Vasárnap délig 256.749 tesztet végeztek az országban.

Változatlanul Suceava megyében és Bukarestben van a legtöbb koronavírusos beteg, 3213, illetve 1508 - derül ki a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS) szombati tájékoztatásából. Szatmár megyében a mostanáig regisztrált fertőzöttek száma 54.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: